اخبار
شماره : 1415
۱۱:۲۶ ۱۳۸۶/۷/۹
فرهاد اسماعیل نژاد

موفقیت‌های کشتی فرنگی دیده نمی‌شود

برای ما اهالی کشتی فرنگی این یک عادت شده است که موفقیت‌های کشتی فرنگی در پشت ناکامی یا موفقیت کشتی آزاد دیده نمی‌شود.

فرهاد اسماعیل‌نژاد مربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: کشتی فرنگی ایران در پنج سال اخیر حرکت موفق و رو به رشدی را آغاز کرده است که توانسته‌ایم در این چند سال در رقابت‌های جهانی هیمشه با مدال و با دست پر به کشور باز گردیم.

وی گفت: کشتی فرنگی ایران از پشتوانه خوبی برخوردار است که این نشان از یک کار ریشه‌ای در چند سال اخیر است و حمید سوریان، قاسم رضایی، علی محمدی و سامان طهماسبی از این پشتوانه‌ها هستند.

اسماعیل‌نژاد اظهار داشت: به نظر من در وزن 60 کیلوگرم غیر از علی اشکانی، کشتی گیرانی مانند جاسم امیری و حمید باوفا حضور دارند که می‌توانیم به آنها در رقابت‌های بین‌المللی میدان دهیم.

وی تصریح کرد: موفقیت فرنگی‌کاران در رقابت‌های جهانی باکو را به کادر فنی و مسئولان فدراسیون کشتی تبریک می‌گویم و امیدوارم این موفقیت در رقابت‌های المپیک تداوم داشته باشد.

 

©2011 . All Rights Reserved