اخبار
شماره : 1039
۹:۳۳ ۱۳۸۶/۶/۶
مهدی پور

آماده برگزاری رقابت‌های کشتی آزاد المپیاد کشور هستیم

چهارشنبه: 86/5/31

 

رئیس هیئت کشتی استان مازندران گفت: با توجه به تمهیداتی که از قبل اندیشیده‌ایم در حال حاضر آماده برگزاری رقابت‌های کشتی آزاد المپیاد کشور هستیم.

علی اعظم مهدی‌پور در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی تصریح کرد: میزبانی این رقابت‌ها با توجه به توان بالقوه‌ای که استان مازندران در برگزاری رقابت‌های کشتی دارد با نظر و صلاحدید سازمان تربیت بدنی به استان مازندران واگذار شد.

وی ادامه داد: برگزاری رقابت‌های کشتی آزاد المپیاد در رده سنی جوانان باعث پیشرفت و پشتوانه‌سازی کشتی در کشور می‌شود. چرا که این رقابت‌ها در رده سنی جوانان برگزار می‌شود و در نهایت باعث رشد و شکوفایی این رشته ورزشی در سطح کشور و استان مازندران می‌گردد.

مهدی ‌پور تصریح کرد: در حال حاضر تیم کشتی آزاد جوانان مازندران در شهر ساری تمرینات خود را پیگیری می‌کند، تیم‌های کشتی فرنگی جوانان نیز در آمل مشغول به آماده‌سازی خود هستند در رقابت‌های کشتی المپیاد کشور 30 تیم از اقصی نقاط میهن عزیزمان در این رقابت‌ها حاضر شوند.

وی تأکید کرد: این مسابقات را در سالن سید رسول حسینی ساری برگزار می‌کنیم، مسئولیت اسکان و میزبانی این رقابت ها بر عهده تربیت بدنی ساری و مسئلیت فنی این مسابقات بر عهده هیئت کشتی استان مازندران است.

مهدی پور در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانیم این مسابقات را به مهمترین نحو ممکن برگزار کنیم.

©2011 . All Rights Reserved