رقابت های بین المللی کشتی فرنگی رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی – آلبانی
میرزازاده به دیدار فینال راه یافت
احمدی وفا در دیدار رده بندی
مسابقات 6 وزن پایانی رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام موحامت مالو آلبانی و دومین مرحله از رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی در سال 2025 از بعد از ظهر امروز در شهر تیرانا در حال برگزاری است.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، در مسابقات امروز 3 نماینده کشورمان به مصاف حریفان خود رفتند که نتایج مسابقات آن ها تاکنون به شرح زیر است:
در وزن 60 کیلوگرم علی احمدی وفا در دور نخست با نتیجه 12 بر 6 مغلوب یو شیوتانی دارنده مدال برنز جهان و قهرمان آسیا از ژاپن شد و با توجه به حضور این کشتی گیر در دیدار فینال، به گروه بازنده ها رفت. وی در این گروه با نتیجه 10 بر صفر ارگی یوکو از آلبانی را مغلوب کرد. احمدی وفا در دور بعد با نتیجه 11 بر 2 زیویی شی از چین را شکست داد و به دیدار رده بندی راه پیدا کرد. وی در این دیدار مقابل آکیل سلیمان اف از قرقیزستان قرار می گیرد.
در وزن 72 کیلوگرم سجاد ایمن طلب پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با نتیجه 9 بر 6 مغلوب استفان وانچا از مجارستان شد و با توجه به شکست این کشتی گیر در مرحله بعد ایمن طلب از دور رقابت ها کنار رفت.
در وزن 130 کیلوگرم امین میرزازاده در دور نخست با نتیجه 4 بر صفر هیکی نابی دارنده مدال نقره المپیک و طلا، نقره و برنز جهان از استونی را شکست داد. وی در دور دوم با نتیجه 3 بر 1 مانتاس کنیستاتاس دارنده مدال برنز جهان از لیتوانی را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد. میرزازاده در این مرحله با نتیجه 3 بر 1 از سد ونهائو جیانگ از چین گذشت و به دیدار فینال راه یافت. وی در دیدار پایانی به مصاف موحامت باکایر از ترکیه می رود.
©2011 . All Rights Reserved