گفتگو
شماره : 27201
۹:۵۵ ۱۳۹۰/۸/۴
جزینی: هیچ کس از نگاه کمیته فنی دور نخواهد ماند

علاقمندی جوانان کشور به کشتی فرنگی بیشتر شده است

رسول جزینی پیش از آغاز مسابقات کشتی فرنگی جوانان قهرمانی کشور در قم گفت: از آنجا که محمد بنا توجه خاصی به رده‌های پایه دارد من به اتفاق وی و سایر مربیان تیم جوانان این مسابقات را زیرنظر خواهیم گرفت تا هیچ کشتی‌گیری از نگاه کمیته فنی دور نماند.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: هرچند ما برای بازی‌های المپیک لندن دیگر نمی‌توانیم از جوانانی که تازه به تیم ملی دعوت می‌شوند استفاده کنیم ولی با توجه به اینکه نگاه محمد بنا به سال‌های پس از المپیک لندن است به اتفاق او از نزدیک مسابقات کشتی فرنگی جوانان قهرمانی کشور در قم  را زیر نظر خواهیم گرفت تا هیچ کشتی‌گیر مستعدی به راحتی از زیر دست اعضاء کمیته فنی رد نشود ما تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا بهترین‌های این مسابقات را شناسایی کنیم.
وی افزود: در حال حاضر در تیم ملی جوانان جایگاه ویژه‌ای دارند به طوری که سامان عبدولی و محمد نوربخش از ملی‌پوشان تیم جوانان از این پس با ما تمرین خواهند کرد و تا آنجا که می‌دانم محمد بنا نیز قصد دارد از وجود آن‌ها در مسابقات قهرمانی آسیا در کره جنوبی استفاده کند.
جزینی با بیان اینکه افتخارات سال‌های اخیر کشتی فرنگی ایران باعث شده است تا نوجوانان و جوانان کشور علاقمندی بیشتری به سمت کشتی داشته باشند تصریح کرد: در همین اصفهان تا آنجا که من می‌دانم مربیان کشتی اعلام کرده‌اند که تعداد جوانانی که برای ثبت نام به باشگاه‌ها مراجعه کرده‌اند بیشتر از سال‌های قبل بوده است و نکته‌ی جالب‌تر هم این است که از میان ثبت‌نام کنندگان بیشتر تمایل به حضور در رشته‌ی فرنگی را داشته‌اند که واقعا این برای مجموعه‌ی کشتی ایران یک افتخار بزرگ به حساب می‌آید.
مربی اصفهانی تیم ملی کشتی فرنگی در پایان خاطرنشان کرد: کادر فنی تیم کشتی فرنگی جوانان کار سختی را پیش رو دارد آن‌ها باید از اول روی این جوانان کار کنند به هرحال حتی نفرات برتر مسابقات قهرمانی کشور هم از لحاظ آمادگی جسمانی و فنی در یک حد و اندازه نیستند و باید مربیان روی آن‌ها کار کنند تا به استانداردهای موردنظر برسند.

رقابتهای کشتی فرنگی جوانان قهرمانی کشور روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری در قم برگزار می شود.

©2011 . All Rights Reserved